Fizetés  |  Szállítás  |  Segíthetünk? +36709498352

Valós vásárlói vélemények

Valós vásárlói vélemények, melyeket Ti küldtetek nekünk:

 

 


Szép, jó minőségű egészségügyi kiskönyv borítót kaptunk. Barbara nagyon kedves és rugalmas volt. Az üzenetekre gyorsan reagált.
⭐⭐⭐⭐- Salferné Takács Krisztina


Gyönyörű minőségi termékek! Egyedi és nagyon kreatív ötletekkel készülnek.
⭐⭐⭐⭐ - Bereck Nikolett


Csodaszép, precíz munkák elérhető áron. Vásároljatok bátran!
⭐⭐⭐⭐ - Hódosi Eszter

 


Nagyon szèpen dolgozol. Termèkeid mese szèpek. Minden amit eddig kèrtünk rèszlet gazdag volt ès pontosan olyan amilyennek megálmodtuk. Ilyen szép ès szívből kèszített termèkekkel mèg nem találkoztunk. Minősège első osztályú. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
⭐⭐⭐⭐ - Erika és Krisztián


Megbízható eladó! Szép termèkekkel, kimagasló minőséggel. Bátran ajánlom mindenkinek !
⭐⭐⭐⭐ - Bíró TrisztánNagyon szèp, jó minősègű termékek, korrekt àron! Ajànlom mindenkinek.
⭐⭐⭐⭐ - Ozsváth Adrienn


Ötletes dolgok, precíz munka, rövid határidővel! Nagyon elégedett vagyok, bárkinek merem ajánlani!
⭐⭐⭐⭐ - Földi Szimonetta


Gyönyörködöm a névjegykártyákba, nagy örömet szereztél! Nekem egy nagy lépés az Önkifejezéshez is, és ennek a Te munkád gyümölcse, egy új világ kezdete! Tökéletesen ráéreztél, hogy milyen névjegykártyát álmodtam magamnak! Köszönöm!
⭐⭐⭐⭐ - Horváth János


Nagyon szép táskák. Tetszik, hogy gépben is mosható. Ízlésesen válogatja össze a színeket. Lányom 10.szülinapjára a herendi kézműves vásáron egy táskát és pénztárcát választott magának.
⭐⭐⭐⭐ - Kellerné Kovács Dominika


Teljesen megvagyok elégedve! Gyönyörű termék. Gyors válaszok, megbeszélt időre elkészült termékek...és még sorolhatnám
⭐⭐⭐⭐ - Markovics Judit


 

A termék gyönyörű emlék. Nagyon gyorsan elkészült korrekt áron, kedves csomagolásban, postán érkezett. Jó volt a kommunikáció, érthető. Mindenkinek ajánlani tudom. Azt kaptam amit szerettem volna.
⭐⭐⭐⭐⭐ - Halász Tiborné


Végtelenül kedves és figyelmes készítő, precíz és gyors munkával párosítva. Csak ajánlani tudom. Az elkészült termék teljesen olyan lett, mint amilyet szerettem volna. A kedves üzenet a csomagban pedig külön feldobta a napomat. Köszönöm 
⭐⭐⭐⭐⭐ - Csehiné Bai Szabina


Gyönyörű táskákat kaptam, ráadásul az egyiket csak nekem készítette Barbara, mindent kiválaszthattam hozzá. Köszönöm szépen a kedvességet, a rugalmasságot és a gyorsaságot is. Bátran vásároljatok, biztos hogy elégedettek lesztek ezekkel a szépségekkel????                                                                                     ⭐⭐⭐⭐⭐ - Kovács-Kelenik Szilvia


Jó szívvel ajánlom Barbara munkáit. Egyrészt végtelenül segítőkész és kedves. Másrészt gyors, pontos és tökéletes munkát ad ki a kezei közül.
⭐⭐⭐⭐⭐ - Okner Annamkária Nóra


 

Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után. Ezekkel a csodás szaloncukrokkal a szeretet ünnepén csodás emlékeket hagyunk mások szívében! Hogy egy-egy kép láttán előjönnek az emlékek és könny szökik a szemünkbe! Nagyon szépen köszönöm ezt a pontos, gyors, korrekt ajándék készítést! Jó szívvel ajánlom másoknak is!
⭐⭐⭐⭐⭐ - Németh Edit


Nagyon meg vagyunk elégedve, az eladó kedves és segítőkész, azt kaptuk amit a weboldalon láttunk vagy a megbeszéltek alapján elhangzottak. Jó, szép minőségű áru, csak ajánlani tudom, jó vásárlást mindenkinek!
⭐⭐⭐⭐⭐ - Sipti István


 

Nagyon örültem amikor megkaptam a fényképes szaloncukrokat!Igényesen elkészített,csodás alkotások! Emellett hamar készen is lettek! Én mindenkinek szívből ajánlom a BarbieyDesign termékeit!
⭐⭐⭐⭐⭐ - Látkóczki Éva


 

Kedves Barbara! Szeretném megköszöni neked, hogy mindenben a segítségemre voltál! A fényképes és a neves “szaloncukor” tökéletes, szép munka! A rendelés pedig roppant egyszerűen ment, rövid időn belül megkaptam a kért termékeket! Igazán hálás vagyok! Kellemes csalódás volt számomra, csak ajánlani tudlak mindenkinek, aki igazán egyedi ajándékokat keres! Ha bármikor szükségem lesz ilyen vagy hasonló termékekre kizárólag hozzád fogok fordulni! Köszönettel
⭐⭐⭐⭐⭐ - Gyimesvári Alexandra


Nagyon szépen köszönöm a szuper pozitív élményt. Gyönyörű szépek termékek, végtelenül kedves és gyors volt az egész folyamat. Biztos, hogy fogok még vásárolni.     

⭐⭐⭐⭐⭐ - Nagy Annamária


           

Gyönyörűek a szaloncukrok. Biztos vagyok benne, hogy a karácsonyfa még szebb lesz ezektől a díszektől. Gyorsan és precízen készült csoda szaloncukrokat kaptam. Aki igazán szépet, egyedit szeretne, mindenképpen Barbara munkáit ajánlom. 

⭐⭐⭐⭐⭐ - Fodorné Gugyin Anett


   

 Nagyon nagyon tetszenek a kis fényképes szaloncukrok. Hosszú és sok variálás után, örülök, hogy a műszálas csipke mellett döntöttem. Nagyon szépek lettek, és szerintem egy kedves, szép ajándék karácsonyra!????
⭐⭐⭐⭐⭐ - Lengyel Dorka Anna


 

Női Táska · Pénztárca · Személyre Szólóan | Barbiey Design

Szeretettel, Mikó Barbara
www.barbieydesign.hu
Telefon: +36 70 949 8352  ·  E-mail címünk: rendeles@barbieydesign.hu