Fizetés  |  Szállítás  |  Segíthetünk? +36709498352

Ismerkedj meg velem!

Női Táska · Pénztárca · Személyre Szólóan | Barbiey Design

Maradandó és Egyedi


Már kislányként arról álmodtam, hogy ha egyszer nagy leszek, maradandó és egyedi dolgokat fogok készíteni, a hogyant még akkor nem tudtam. Mára már tudom a titkot, ha van egy álmod, az oda vezető utat nem is kell tudnod, csak lásd magad előtt a célt, mintha az már meg is valósult volna. Mindig is közel állt hozzám az alkotás öröme és 2011-ben megszületett szívemben a BarbieyDesign, annak ellenére, hogy senki nem hitt benne, de én tudtam, hogy ez a hivatásom, ez az utam, ez az ami lelkesít, szárnyakat ad.

A BarbieyDesign


A BarbieyDesign nemcsak egy márka lett, hanem az életem, ami nemcsak az alkotásról szól, hanem a hitről, a kitartásról, a szorgalomról, a tudatosságról és arról, hogy termékeimmel boldogságot varázsoljak az emberek szívébe, életébe. Ami motivál, hogy minden termékemben egy kicsit én is ott vagyok és ezzel örömet okozok másoknak is, szebbé tehetem a mindennapjaikat.

Termékeimet szívvel-lélekkel, precíz odafigyeléssel és sok-sok szeretettel készítem. Szeretem az életemet mert az alkotás öröme lehetővé teszi, hogy abban a világban élhessek ahol boldog vagyok.

Hálás vagyok minden eddigi és leendő vásárlómnak, hogy lehetővé teszik számomra, hogy azzal foglalkozhassak, amit szenvedélyesen szeretek.

Női Táska · Pénztárca · Személyre Szólóan | Barbiey Design

Szeretettel, Mikó Barbara
www.barbieydesign.hu
Telefon: +36 70 949 8352  ·  E-mail címünk: rendeles@barbieydesign.hu