Már kislányként arról álmodtam, hogy ha egyszer nagy leszek, maradandó és egyedi dolgokat fogok készíteni, a hogyant még akkor nem tudtam.
Mára már tudom a titkot, ha van egy álmod, az oda vezető utat nem is kell tudnod, csak lásd magad előtt a célt, mintha az már meg is valósult volna.
Mindig is közel állt hozzám az alkotás öröme és 2011-ben megszületett szívemben a BarbieyDesign, annak ellenére, hogy senki nem hitt benne, de én tudtam, hogy ez a hivatásom, ez az utam, ez az ami lelkesít, szárnyakat ad.
A BarbieyDesign nemcsak egy márka lett, hanem az életem, ami nemcsak az alkotásról szól, hanem a hitről, a kitartásról, a szorgalomról, a tudatosságról és arról, hogy termékeimmel boldogságot varázsoljak az emberek szívébe, életébe.
Ami motivál, hogy minden termékemben egy kicsit én is ott vagyok és ezzel örömet okozok másoknak is, szebbé tehetem a mindennapjaikat.
Termékeimet szívvel-lélekkel, precíz odafigyeléssel és sok-sok szeretettel készítem.
Szeretem az életemet mert az alkotás öröme lehetővé teszi, hogy abban a világban élhessek ahol boldog vagyok.
Hálás vagyok minden eddigi és leendő vásárlómnak, hogy lehetővé teszik számomra, hogy azzal foglalkozhassak, amit szenvedélyesen szeretek.

Shopping Cart